Skip to main content

Fiets lease

Fietslease de nieuwe manier van rijden

Een fiets van de zaak is een stuk aantrekkelijker geworden door de 7% bijtellingsregeling. De leasefiets kunt je zowel voor privé als woon-werkverkeer gebruiken. Jaarlijks betaal je 7% bijtelling over de consumentenadviesprijs (fiscale waarde) van de leasefiets.
De werkgever kan ervoor kiezen om ook een bijdrage te leveren. Fietsende werknemers bieden hem immers ook voordelen! Namelijk: fittere en gezondere werknemers, groen vervoer, minder parkeerplekken nodig, maatschappelijk verantwoord enz!

Op deze pagina lees je hoe je in 4 stappen je eigen leasefiets kan regelen en bereken je eenvoudig je maandbedrag.

Hoe werkt het?

In 4 stappen je leasefiets regelen

Een leasefiets regelen is gemakkelijker dan je denkt! Hier lees je hoe je dit in 4 stappen kan regelen.
Ben je benieuwd wat het kost? Hieronder vindt je de leasecalculator.

1. Overtuig je werkgever

Wil je een leasefiets? Vraag meer informatie aan via deze link en overtuig je werkgever. Goed om te weten: een fietsplan via Lease a Bike is 100% gratis voor je werkgever. Beter wordt het niet!

2. Meld je aan

Is jouw werkgever overtuigd, dan zit jij binnen 1 week op je nieuwe fiets. Zodra de contracten getekend zijn, ontvang je een aanmeldlink van je werkgever om je te registreren.

3. Stap op je droomfiets

Kies uit elk type fiets. Zoek je naar kwaliteit, snelheid of een veelzijdige fiets? Van E-bike tot bakfiets, van racefiets tot speed-pedelec. Een stadsfiets kan natuurlijk ook. Wij zetten je op de fiets van je dromen.

4. Krijg je fiets in bezit

Je gaat een leasecontract aan met je werkgever van 36 maanden. Hierna is het mogelijk je fiets over te nemen. Je betaalt dan circa 15% van de aankoopprijs. Dit is al inbegrepen in het voordeel van 35% t.o.v. kopen.