Skip to main content

In onze werkplaats wordt iedere dag hard gewerkt om fietsen te repareren en nieuwe fietsen klaar te maken. We beschikken over de modernste gereedschappen en apparatuur om ook jouw fiets te kunnen repareren.

SPOED

Help! Ik kan niet meer fietsen!

Er is een mankement wat snel verholpen moet worden. Kleine reparaties, worden indien mogelijk gelijk gedaan. Is de reparatie groter dan moet de fiets blijven en hebben we als het nodig is een leenfiets voor je. Je fiets krijgt zo spoedig mogelijk een plekje in de planning en je ontvangt een sms wanneer je fiets weer klaar staat.

Onderhoud

Mijn fiets heeft aandacht nodig.

Je fiets heeft nodig aandacht van de fietsenmaker nodig maar het is niet super urgent (bijvoorbeeld een onderhoudsbeurt). Dan raden we je aan om een afspraak met ons in te plannen. Vertel ons wanneer je de fiets kan missen en wij proberen ons hier zo goed als mogelijk aan aan te passen. Probeer je afspraak wel tijdig te maken, zeker in het voorjaar en zomer kunnen de wachttijden soms flink oplopen.

Leenfiets

Wij houden je mobiel! Tijdens de duur van de reparatie kan je gratis een fiets van ons lenen.

Vakkundige reparatie

Onze monteurs zijn stuk voor stuk vakmannen met jarenlange ervaring. Bij hen is jouw tweewieler in goede handen!

Sms Service

Wanneer de monteur de fiets gerepareerd heeft ontvang je gelijk een sms met daarin het reparatiebedrag, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Onze vakmensen