Skip to main content

Passie voor fietsen

Een fiets kopen doe je niet zomaar. Samen met jou willen we op zoek gaan naar een fiets die echt bij jou past! Hier vindt je alvast een voorproefje van wat wij je allemaal te bieden hebben.

E-bikes

Dat fietsen op een e-bike een genot is weten steeds meer mensen. Een e-bike brengt je net wat makkelijker van a naar b want je hebt immers altijd “de wind in de rug”.
Inmiddels is de markt van de e-bikes bijna niet meer te overzien. Maar wij helpen graag om met jou te zoeken naar jouw ideale e-bike. Want wij geloven dat er voor iedereen een passende e-bike is, passend bij je wensen en gebruik. In onze showroom staat altijd een ruime collectie, opgebouwd uit verschillende merken, prijsklassen, soorten en uitvoeringen.

E-bike info

Speed-pedelec

De speed-pedelec is met een ware opmars bezig. Zeker in het woon-werk verkeer is deze snelle fiets niet meer weg te denken. Een speed-pedelec gaat maximaal 45 km/u en brengt je razendsnel van A naar B.
De speed-pedelec is geen standaard e-bike. Alles op een speed-pedelec is berekend op de hoge snelheden en de bijbehorende regelgeving.

Speed-pedelec info

Stadsfietsen

Een fiets is meer dan zomaar een gebruiksproduct. Een fiets moet bij je passen, een fiets laat zien wie je bent. Daarom bieden wij je een ruime collectie met onderscheidende fietsen. Modellen die net even anders zijn, een gewaagd kleurtje, je vindt ze bij ons in de winkel! Wij werken dan ook niet met een statisch assortiment maar wisselen regelmatig verschillende modellen.
Nieuwsgierig geworden? Loop dan eens binnen in onze winkel en ervaar niet alleen de look's maar ook the ride.

Toerfietsen

Fietsen geeft een gevoel van vrijheid. De wind door je haren en de zon op je gezicht.... En dit alles wordt nog mooier op een fiets die afgestemd is op jouw wensen.

Wil je 7, 8 of juist 30 versnellingen? Wil je een sportieve houding of juist iets rechterop? Trommelremmen of schijfremmen?
Alles heeft zijn plussen en minnen maar wij helpen jouw graag om de juiste keuzes te maken afgestemd op jouw wensen en gebruik.

Bakfietsen

De bakfiets is misschien wel één van de meest onderschatte fietsen. Want veel mensen hebben nog niet ontdekt hoeveel mogelijkheden een bakfiets te bieden heeft.
Een bakfiets brengt jouw en je gezin snel van a naar b. Dankzij de elektrische ondersteuning houd ook een stevige wind je niet meer tegen. Er zijn accessoires beschikbaar zoals een opklapbaar voorbankje, regenhuif of een maxi cosi adapter. Zo veelzijdig dat je vanaf vandaag de auto lekker laat staan en met de fiets gaat.
En wat dacht je van pakeerproblemen? Die zijn verleden tijd omdat je de bakfiets overal voor de deur kan parkeren en ook nog eens parkeerkosten bespaard.
De bakfiets is de goedkoopste "2e auto" die je maar kan wensen. Een bakfiets is een gezond, groen en duurzaam alternatief voor de auto, wat wil je nog meer?

Bakfiets info

Sportfietsen

Pas op! Want het is besmettelijk! Het fietsvirus! Wanneer je eenmaal op een mountainbike of racefiets hebt gezeten is de kans groot dat je besmet raakt.
Waar ga jij voor? Een racefiets die je snelheid laat ervaren? Of een mountainbike om de bossen mee te verkennen?
Waar je ook voor kiest wij helpen je graag. In onze winkel vind je een collectie racefietsen voor de beginner en de meer ervaren fietser. Daarnaast is er veel op bestelling leverbaar.