Skip to main content
Van DijkBikes nieuws

Werk aan de Winkel UPDATE

Werk aan de winkel

Verbouwingsupdate. Tussen al het lawaai van het zagen en boren door willen we je even een update geven van de verbouwing van onze winkel. 

We zijn inmiddels enkele weken onderweg en de verbouwing begint nu echt vorm te krijgen. Het nieuwe kantoor is helemaal klaar en inmiddels in gebruik. Ook de kantine is verplaatst en is; “super relaxt” aldus collega Thomas.

Nadat het kantoor en de kantine verplaatst waren kon het afbreken van het ‘oude’ kantoor en kantine beginnen. Er moest hard gezwoegd worden maar uiteindelijk hebben we deze ruimtes plat gekregen. Met als resultaat een veel ruimer ogende winkel en veel meer presentatie mogelijkheden! Op dit moment zijn we hard bezig om hier een podium te maken en dit vordert gestaag! Ook heeft de balie een metamorfose ondergaan en deze stijl wordt in de rest van de winkel doorgetrokken.We verwachten nog een paar weekjes bezig te zijn, we houden je op de hoogte!

Maar je bent natuurlijk ook welkom in de winkel om het met eigen ogen te aanschouwen.

De winkel blijft uiteraard gewoon geopend ondanks de verbouwingsperikelen. We hebben zelf een spectaculaire eindejaarsactie die zeker de moeite waard is om even te checken.