Skip to main content

FietsverhuurKampen.nl

Bij ons kan je gemakkelijk een stadsfiets, E-bike of een bakfiets huren via de onderstaande module. Soms laad de module niet goed, ververs / vernieuw de pagina dan even.

Ben je met een grote(re) groep? Geen probleem via partners regelen we het gewenste aantal fietsen. Vul onderaan deze pagina het aanvraagformulier voor grote(re) groepen in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ophalen

De gehuurde fietsen kunnen op de afgesproken dag vanaf 9:00 uur opgehaald worden. Op zaterdag vanaf 10:00 uur. Wij bezorgen geen huurfietsen (m.u.v. groepsverhuur 10+). Bij ons pand is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Terugbrengen

De gehuurde fietsen moeten op de afgesproken dag voor 20:00 uur terug zijn. Tijdens openingstijden kunnen de fietsen in de winkel afgegeven worden. Na sluitingstijd plaats je de fietsen op slot voor de winkeldeur, en doe je de sleutels in de sleutelkluis onder de brievenbus.

Accessoires 

Aan de fietsverhuur kunnen verschillende accessoires toegevoegd worden zoals een fietstas, kaartleeshouder of kinderzitje.

Huurgarantie Er kan gekozen worden voor onze Huurgarantie. Hiermee ben je gedekt tegen diefstal en schade van de huurfiets. Bekijk voor alle informatie de algemene voorwaarden. 
Laad de module niet? Ververs / vernieuw dan even de pagina.

Aanvraag formulier verhuur grote(re) groepen

Alleen gebruiken voor aanvraag grote groepen. Kleine aantallen kunt u in de bovenstaande module reserveren. Soms laad deze niet goed, ververs / vernieuw dan even deze pagina.

    Aantal E-bikes
    Aantal stadsfietsen

    Fietsverhuurkampen