Skip to main content
Geen categorie

Urban Arrow actie

Tot het einde van het jaar staat de Urban Arrow bakfiets bij ons in de spotlights! Dit doen we met een speciale actie die zorgeloos laat fietsen!

Een Urban Arrow fiets koop je niet zomaar. Het is je tweede auto, het vervoer voor je kinderen, de boodschappen, en de manier om je snel en duurzaam te verplaatsen. Maar je wilt natuurlijk niet dat deze fiets gestolen wordt… Een GPS module biedt je extra zekerheid. Met deze module ben je altijd met je fiets verbonden via je smartphone en krijg je een melding wanneer je fiets verplaatst wordt. En mocht de fiets toch gestolen worden, is de kans op terugvinden groot dankzij het GPS signaal. Ook heb je de mogelijkheid om je Urban Arrow te verzekeren (dit is niet mogelijk zonder GPS module).

Daarnaast is onderhoud ook erg belangrijk. Tijdig onderhoud voorkomt ongemakken en pech onderweg en houd je altijd mobiel. Ook daar hoef je je voorlopig geen zorgen over te maken want je krijgt de eerste 2 jaar onderhoud gratis! Dit loopt al gauw op tot € 250,- en misschien is je voordeel nog wel groter wanneer je je Urban Arrow meer gebruikt. In onze werkplaats proberen we je Urban Arrow altijd zo snel mogelijk te repareren / onderhouden en mocht het nodig zijn; dan kan je een Urban Arrow te leen krijgen, zo blijf je altijd mobiel!

Actievoorwaarden:
de actie is geldig op Urban Arrow modellen die in de winkel op voorraad zijn
gratis onderhoud geld vanaf de factuurdatum tot 2 jaar daarna
gratis onderhoud betreft onderhoudsbeurten, onderdelen en arbeidsloon
de actie loopt t/m 31 december 2023