Werkplaats blijft open,

winkel is gesloten

Door de nieuwe coronamaatregelen hebben ook wij onze winkel moeten sluiten. Maar in plaats van te kijken naar wat er niet kan, kijken wij liever naar wat nog wel mogelijk is!
Zo mag onze werkplaats wel open blijven en zijn we je hier graag mee van dienst. Hoe dit in z'n werk gaat lees je op deze pagina en heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op!

Lockdown informatie

De oproep van de overheid is duidelijk: blijf zo veel als mogelijk thuis, en beperk het aantal bewegingen. Om een te grote toeloop naar onze werkplaats te voorkomen werken wij met een GRATIS haal-en-breng-service!
Bel, app of mail voor het maken van een afspraak
☎️ 038-3337110 📱 0682767735 💻 werkplaats@vandijkbikes.nl
Mocht je onze werkplaats wel bezoeken, houd je dan aan de RIVM richtlijnen.

Maak een afspraak

Moet je fiets gerepareerd worden of heeft deze onderhoud nodig? Maak dan een afspraak, we zijn bereikbaar op onze normale openingstijden. Bel 038 333 7110 App  0682767735 werkplaats@vandijkbikes.nl 

Op het afgesproken moment komen wij de fiets bij je ophalen.

Vakkundige reparatie

Ook in deze tijd is je fiets in goede handen bij onze vakmannen. Ze repareren je fiets en nemen bij bijzonderheden even contact met op. 

Wanneer je fiets weer klaar is ontvang je een Tikkie of de rekening per mail.

Fiets weer terug

We nemen vervolgens weer contact met je op om af te spreken wanneer we je fiets komen terugbrengen.

Uiteraard nemen we bij al onze werkzaamheden de overheidsrichtlijnen in acht, en willen je vragen dit ook te doen.

Kunnen we je helpen?

 

Onze winkel is door de huidige maatregelen gesloten maar dat betekend niet dat je niets bij ons kan aanschaffen! Hiernaast staan enkele mogelijkheden die wij aanbieden.

Wil je gebruik maken van een van onze services, of kom je er nog niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we denken graag met je mee. Tel: 038 333 7110 Mail: info@vandijkbikes.nl

Heb je een onderdeel of accessoire voor je fiets nodig? Weet je wat je wil of wat je nodig hebt? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat het gewenste onderdeel / accessoire zsm bij je terecht komt.

Deploy

Design

Wil je advies over een aankoop? Geen probleem, via een videogesprek laten we je graag de mogelijkheden zien en zorgen dat het gewenste onderdeel / accessoire zsm bij je terecht komt.

Support

Heb je een nieuwe fiets bij ons gekocht en is deze binnen / staat deze voor je klaar? Op dit moment kan je deze niet in de winkel komen ophalen, maar we brengen je nieuwe fiets graag bij je langs. Neem even contact op en we bespreken hoe we dit gaan doen!

Wil je een nieuwe fiets kopen / bestellen? In onze winkel kan dat even niet maar ook hiervoor komen we graag naar je toe! In een telefoon / video gesprek bespreken we je wensen en kijken welk model hier het beste bij past.
Als we dat duidelijk hebben komen we met het gewenste model(en) naar je toe zodat je kan proeffietsen en een keuze kan maken.

Develop