Skip to main content
Geen categorie

Kortingskoorts –> Eindejaarsopruiming

By 14 december 2019No Comments

De eindejaarsopruiming moest enkele weken warm draaien, maar de kortingskoorts begint nu echt op te lopen! De korting is 35% en loopt aankomende week op naar 40%! En dat is al te merken in de winkel. Veel klanten die een bepaald model op het oog hebben komen langs en wegen hun kansen… Wachten tot volgende week met het risico dat de fiets weg is, of gaan voor zekerheid en nu de deal sluiten… Dat laatste is al verschillend keren gebeurd, verschillende fietsen hebben al een nieuwe eigenaar gekregen.

“We merken dat klanten aan het wachten zijn op het juiste moment” aldus verkoopmedewerker Anton. “Ik krijg vaak de vraag of ik een fiets kan reserveren maar dat doen we niet. We willen iedereen dezelfde kans geven om een fiets met een mooie korting te kopen. Ook krijg ik voorstellen om nu al met 50% te verkopen maar ook dat zou niet eerlijk zijn.”

De 50% korting is alleen maar op 30 en 31 December. We gaan 30 december speciaal eerder open voor wie dan zijn slag wil slaan! We openen dan om 8:00 uur.

Afgelopen week is de eindejaarsopruiming nog weer verder uitgebreid en zijn er verschillende kinderfietsen en stadsfietsen aan toegevoegd.  Klik hier voor het complete aanbod.

Maar wacht niet te lang, want op is ook echt op!

 

Klik hier voor de actievoorwaarden.