Skip to main content
Geen categorie

Fiets Lease

Fiets Lease

De afgelopen tijd was het veelvuldig in het nieuws: Fietslease.

Ook Van DijkBikes biedt mogelijkheden om een fiets te leasen. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met FrieslandLease. Samen bieden we zowel particulier als zakelijke lease aan.

Privé leasefiets:

Denk jij aan een nieuwe e-bike, stadsfiets of racefiets? Leasefiets brengt die splinternieuwe fiets al vanaf een paar tientjes per maand binnen handbereik. En zo’n fietsabonnement is inclusief verzekering, onderhoud, reparaties én pechhulp. Zo houd je grip op de kosten. En is je leasecontract na drie jaar afgelopen? Dan stap je gewoon weer over op een nieuwe fiets…

Zakelijke leasefiets:

Via Leasefiets kunnen zzp’ers, ondernemers, organisaties en bedrijven cargo-bikes, bezorgfietsen of bedrijfsfietsen leasen. Als duurzame aanvulling op het wagenpark. Via een zakelijk fietsabonnement kun je als werkgever ook werknemers een leasefiets van of via de zaak aanbieden (bijvoorbeeld door een bijdrage te doen in de maandelijkse leasekosten). Gebruikt een werknemer een zakelijke fiets ook privé? Dan geldt er slechts een bijtelling van 7 procent.

Wil je weten wat een fiets leasen kost in jouw situatie? Kom dan langs in de winkel waar we vrijblijvend een offerte kunnen maken of klik hier voor meer informatie.