Skip to main content

Bakfiets informatie

Aankoopinformatie

Tips & Tricks

De bakfiets, het alternatief voor de auto!

De auto de deur uit voor een bakfiets? Het klinkt misschien gek maar velen gingen je al voor! De bakfiets bied namelijk heel veel voordelen ten opzichte van een auto. Allereerst zijn de kosten vele malen lager.In vergelijking met een mini klasse auto (bijv. Aygo of C1) is de bakfiets meer dan € 125,- per maand voordeliger en dan zijn de benzine kosten nog niet eens meegerekend! En dit bedrag loopt alleen maar op naar mate de auto groter is.

Maar wat dacht je van milieu en gezondheidsvoordelen. Fietsen is goed voor de conditie en de buitenlucht doet altijd goed. De bakfiets is groen want deze heeft geen c02 uitstoot.

En wat dacht je van de praktische voordelen? Geen parkeerkosten, altijd voor deur parkeren, snel(ler) van A naar B (zeker in de ochtend / avondspits) en ga zo maar door!

Wil je dit zelf ervaren? Probeer dan enkele dagen onze testbakfiets en ervaar vrijblijvend alle voordelen van deze fiets!

Of bekijk vast de pagina’s van de merken die wij verkopen:

De E-Bakfiets

In een notendop

Middenmotor

Alle bakfietsen die wij leveren zijn voorzien van een krachtige middenmotor. De middenmotoren zijn betrouwbaar, sterk, en erg stil.

De accu

Standaard zit er op de bakfietsen al een flinke accu gemonteerd. Het kost immers nogal wat energie om deze grote fiets te verplaatsen. Des gewenst kan dit nog geupgrade worden.

De regenhuif

Dit is 1 van de vele opties die bij een bakfiets gekozen kan worden. Wat jouw wensen ook zijn, grote kans dat ook hier een optie voor bestaat!

Stevige afwerking

Je fiets staat als een huis met de stevige standaard. Maar niet alleen de standaard is degelijk, we verkopen alleen maar bakfietsen waarvan we de kwaliteit kunnen waarborgen.