Weekactie

Deze week geven wij elke dag 2 vrijkaartjes weg voor ’de Coolste Baan van Nederland’.

Dagprogramma

Maandag: Nostalgische Maandag

Dinsdag: Amsterdamse avond

Woensdagochtend: Bikkels op de baan

Woensdagavond: Rondetijden avond

Donderdag: DJ Night

Vrijdagmiddag en avond

Zaterdag: DJ Night

Zondag: Lazy Sunday Afternoon

vandijklogo.png

Weekactie

Deze week geven wij elke dag 2 vrijkaartjes weg voor ’de Coolste Baan van Nederland’. Like onze fanpage & share deze actie en misschien kun jij binnenkort met je beste vriend samen gaan schaatsen bij het Olympisch Stadion in Amsterdam.


De Coolste Baan van Nederland is een initiatief van Rintje Ritsma en House of Sports.

Voor jong en oud is er 4 weken lang entertainment in en rondom het KPN Clubhuis in het Olympisch Stadion. Breedte- en topsport onder één dak. Een Grand Oval 400 meter-schaatsbaan, KPN Junior Schaatsbaan, recreatief schaatsen, schaatslessen, schoolschaatsen, koek en zopie, stamppottenrestaurant, Skate2date, vrijmiborrels, KPN Marathon Cup Finale op donderdag 27 februari en als afsluiting het KPN NK Allround & Sprint.
De KNSB heeft De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion aangewezen als locatie voor het KPN NK Allround & Sprint van 28 februari t/m 2 maart 2014. Beide toernooien staan vlak na Sochi gepland en worden de eerste post-olympische optredens van schaatsers als Sven Kramer en Ireen Wüst.

 

Openingstijden

De Coolste Baan van Nederland is dagelijks geopend vanaf 08.30 uur tot en met 23.00 uur. Er kan geschaatst worden in 4 shifts:

Ochtend 09.00 – 11.30
Middag 12.30 – 15.00
Namiddag 16.00 – 18.30
Avond 19.30 – 22.00

 

Voor meer informatie bekijk de website van CBvN: http://www.decoolstebaanvannederland.nl